SEO uit handen geven

Zoek je een SEO bedrijf en wil je de website of webshop optimalisatie uit handen geven dan kun je bij veel marketingbedrijven terecht. Maar niet iedereen is gespecialiseerd in SEO. Dat heb ik door de jaren heen zelf ondervonden.

Om niet weer veel geld uit te geven aan loze beloftes ging ik op zoek naar een SEO bedrijf met niet goed geld terug garantie. En die heb ik gevonden; SEO24.nl! Ze doen hun werk uitstekend. Mijn website ging van zo’n 100 bezoekers per dag naar meer dan 400 bezoekers per dag, en dat op de juiste zoekwoorden!

Wat is SEO ook alweer?

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization en in Nederland heet dit zoekmachineoptimalisatie of Google optimalisatie. Vind je het zelf leuk om met SEO aan de slag te gaan dan kun je een heel eind komen. Toch is zelf SEO doen niet aan te raden als je niet gespecialiseerd bent in SEO weet ik uit ervaring.

Google wijzigt het algoritme erg vaak en het onderzoek naar de beste ranking factoren neemt veel tijd in beslag. Het SEO onderzoek, het testen en het implementeren van de juiste onsite en offsite SEO technieken is een hoop werk en bijna altijd zit je op een verkeerd of zelfs dood spoor. Daarom kun je de SEO beter uitbesteden.

 

SEO hoog in Google
SEO – hoog in Google

Wat doen ze bij dit SEO bedrijf?

Ten eerste wordt bekeken wat de huidige staat van je website is. De techniek wordt uitgebreid onder de loep genomen en geperfectioneerd. Daaropvolgend wordt er naar je concurrenten gekeken. Waarom staan ze er beter voor in de zoekresultaten?

Is dit alles gedocumenteerd, dan wordt je content getoetst. Content gaat over je teksten, afbeeldingen en video’s. Soms moet je zelf nieuwe teksten of afbeeldingen aanleveren. Je kunt dit zelf doen of bijvoorbeeld een SEO-tekstschrijver inhuren. Vaak heb je voor ronde de 50 euro al een flinke tekst.

Er zijn altijd verbeteringen mogelijk die je zelf over het hoofd ziet, zoals de metatags, zoekwoorddichtheid en synoniemen woorden, interne links, sitemap etc etc.

Content optimalisatie is een kwestie van gezond verstand, en het is een kwestie van ervaring en testen, veel testen. Waar de ene website als SEO geoptimaliseerd kan worden beschouwd, heeft de andere website een totaal andere SEO werkwijze nodig.

Website of webshop optimalisatie uitbesteden aan SEO24.nl betekend dat je bij een ervaren team SEO kenners zit. Daarbij hebben ze geen geheimen; elke stap die ze nemen kun je volgen, van content optimalisatie tot linkbuilding. En met hun online SEO monitoring en optimalisatie software heb je een professionele en intuïtieve SEO applicatie in handen waarmee je de laatste stand van zaken kunt checken.

De beste SEO specialist
Tonny, misschien wel de beste SEO specialist van Nederland

Linkbuilding uit handen geven

In de begindagen van het internet kon je een eenvoudige, zelfs “geleende” tekst snel op de eerste pagina neerzetten d.m.v. alleen linkbuilding. Destijds nam ik nog wel eens goede Engelse teksten en vertaalde deze simpelweg en rankte ik ermee hoog in Google. Zo simpel was het! En ging het even wat minder dan zorgde ik ervoor dat ik zo veel mogelijk links kreeg naar de pagina. De pagina met de meeste links won.

Maar Google staat niet stil en heeft hiervan geleerd en het algoritme op alle punten bijgewerkt. De zoekmachine manipuleren is niet meer mogelijk, of je moet het risico op een penalty aandurven. Een website laten ranken puur op links is er niet meer bij. Hedendaagse SEO is sinds enkele jaren veel meer dan linkbuilding. Linkbuilding is een onderdeel van SEO en SEO uit handen geven betekend dan ook dat je mag verwachten dat je uitstekende links krijgt voor je webpagina.

Google autoriteit met Gstacks

Besteed je de SEO uit aan SEO24.nl dan starten ze vaak met een Google Stack. Dit zijn alle producten van Google gegroepeerd waarbij je links naar je website krijg met een enorme domain authority (DA) en page authority (PA). Deze heeft waarde van zichzelf om te kunnen ranken, maar de bedoeling is het verhogen van je (hoofd)website autoriteit in Google. Daarna zijn er nog enorm veel mogelijkheden met PBN links en tiered links. Betere linkbuilding is niet mogelijk en hiermee heb je alles gedekt.

SEO24.nl is onderdeel van SEO en webdesign bureau Netfort. Op SEO24.nl staan regelmatig leuke aanbiedingen om te starten met SEO.

Stoomstraat 1a
8263AT Kampen

SEO bedrijf SEO24.nl, het centrum voor zoekmachineoptimalisatie


info@seo24.nl
038-3338838

Gerelateerd: SEO KampenZoekmachine optimalisatie Zwolle – Het belang van SEO – SEO IJsselmuiden


Plaats een reactie