Microsoft Office 365 licenties

Deze pagina is bijgewerkt op 07/12/22 by admin

Een Microsoft Office 365 licentie kopen brengt een tal van voordelen met zich mee. Zo levert een Office 365 licentie o.a. creatieve premium inhoud voor software toepassingen als Powerpoint, Word en Excel.

Hierbij een lijst om je de keuze gemakkelijker te maken met professionele tips en parate kennis op het gebied van Office 365 licenties.

Verschillende soorten licenties

Een Office 365 licentie kopen kan in de vorm die het beste past bij jouw gezin of onderneming? Er zijn een groot aantal uiteenlopende mogelijkheden voor particulier én professional.

De Microsoft 365 Personal licentie

Werk je alleen dan is de Microsoft 365 Personal licentie simpel en voordelig, en je hebt een hele TB
cloudopslag tot je beschikking. Met deze Microsoft 365 licentie heb je Office 365, Windows 10 en EMS tot je beschikking.

De Microsoft 365 Family licentie

Deze voordelige licentie is ideaal voor groepen van 2 tot 6 personen. Met maar liefst 6 TB cloudopslag kan ieder groepslid profiteren van een eigen TB! Met minder dan 6 personen pakt het zelfs nog beter uit voor de groepsleden. Ook beschikt de koper direct over alle premium beveiligingsfuncties in de smartphone app.

Office licentie overleg

De Microsoft Office 365 licenties voor business

Voor wie enkel geïnteresseerd is in de Office 365 licentie zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar. Word, Powerpoint en Excel online? Of liever als desktop toepassing? HD-videovergaderen? Of geld besparen? Hieronder ga ik er dieper op in.

De Microsoft 365 Business Basic licentie

Voor de zakelijke gebruiker zijn er nóg meer mogelijkheden. Voor een laag maandelijks bedrag per gebruiker zijn je werknemers verzekerd van een TB cloudopslag, zakelijke e-mail, standaardbeveiliging en technische ondersteuning die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is. Chatten, bellen en vergaderen met tot wel 300 personen en toegang tot web- en mobiele versies van Microsoft Office apps zoals Powerpoint, Word en Excel.

De Microsoft 365-apps voor bedrijven

Voor desktopversies van Office-apps en software met premium functies waarvan elke gebruiker kan profiteren is de Microsoft 365-apps voor bedrijven een voordelige licentie. Maak gebruik van 1 TB cloudopslag, standaardbeveiliging en vertrouw op professionele ondersteuning, 24 uur per dag beschikbaar. Ook in het weekend. Maak comfortabel gebruik van de desktopversies van Powerpoint, Word, Excel en andere software en apps.

De Microsoft 365 Business Standard licentie

Profiteer optimaal van de geavanceerde opties, zoals eenvoudig webinars hosten, registratie- en rapportagehulpprogramma’s voor deelnemers, het beheer van klantafspraken, vol gebruik van desktopversies van Office-apps  en 24×7 technische ondersteuning. Iedere gebruiker kan gebruik maken van 1 TB cloudopslag en de standaardbeveiliging.

De Microsoft 365 Business Premium licentie

Wanneer het van groot belang is dat informatie en data vertrouwelijk blijven, biedt de Microsoft 365 Business Premium licentie de mogelijkheid om extra te beveiligen. Deze licentie geeft iedere gebruiker geavanceerde beveiliging, toegangs- en gegevensbeheer en een uitstekende bescherming tegen cyberdreigingen. Naast het hoge veiligheidsniveau profiteert de gebruiker bij deze licentie ook van alle voordelen die gelden voor de Business Standard licentie.

De tweedehands Microsoft 365 licentie

Er bestaat ook de mogelijkheid om tweedehands Microsoft 365 licenties te kopen (of te verkopen). Deze gebruikte licenties leveren een direct financieel voordeel van 30% tot maar liefst 72% ten opzichte van elke Microsoft-reseller of LSP (Licensing Solution Provider).

Waar je op moet letten wanneer je een Microsoft 365 licentie gaat kopen

Welk Office 365 pakket past bij jouw? Door het brede aanbod en de minimale verschillen kan het maken van
deze keuze lastig zijn. Er is dan ook nogal wat om rekening mee te houden. Systeemeisen, beveiliging, je persoonlijke gebruikservaring, wensen en eisen.

Q-Advise helpt met kosten besparen door de licentie af te stemmen op jouw situatie. Of je nu particulier bent of beslissingen moet nemen voor de hele onderneming. De goed opgeleide adviseurs houden rekening met jouw voorkeuren en adviseren volledig op maat over de beste opties voor jouw situatie. Ze denken met je mee en gebruiken hun kennis en ervaring om je zoveel mogelijk kosten te besparen.
 

Geld besparen op licenties?

Q-Advice, de onafhankelijke licentie experts!Plaats een reactie