Nieuwe sfeerhaard Dimplex Stockbridge 2.0

Dit voorjaar hebben we een sfeerhaard gekocht, de Dimplex Stockbridge 2.0! Wij hadden al geruime tijd het idee voor een houtkachel, maar door alle rompslomp die dit met zich meebrengt keken we verder.
Een elektrische haard leek ons wel wat. De meeste modellen zijn erg duur, en omdat we geen grote haard in de kamer willen kwamen we uit op een vrijstaande elektrische sfeerhaard.

Dimplex Stockbridge 2.0

Dimplex Stockbridge

Modellen sfeerhaarden

Nu blijkt het dat er een groot aantal modellen te koop zijn die op verschillende manieren werken. Je hebt ze met led verlichting, opti-mist etc, en allemaal geven ze een ander vlam-effect.

Na een aantal haarden bekeken te hebben op Google Images, YouTube en uiteindelijk in de shop van sfeerhaarden.nl kwamen we al snel uit op een haard met opti-mist.

Een haard met opti-mist is naar ons idee toch het meeste realistische vuur. Sfeerhaarden.nl had een leuke aanbieding voor de Dimplex Stockbridge 2.0 en de afmetingen waren goed. Deze sfeerhaard is niet al te groot en de installatie en de bediening ervan is heel eenvoudig.

Dimplex Stockbridge 2.0
Onze hond heeft het mooiste plekje bij de haard

Vanwege corona was de levertijd wel wat lang, maar na enkele weken was hij geleverd. De Stockbridge staat momenteel pronken in onze woonkamer. Hierbij enkele afbeeldingen.

Dimplex Stockbridge 2.0
Dimplex Stockbridge sfeerhaard met onze hond

Dimplex stockbridge 2.0 sfeerhaard
Dimplex Stockbridge 2.0
Handige QR code om met je mobiele telefoon naar de pagina te gaan.
Dimplex Stockbridge 2.0

Plaats een reactie