Samsung Bespoke Jet beoordeling

Deze pagina is bijgewerkt op 05/03/24 by admin

Inmiddels enkele weken in gebruik, en daarom hierbij mijn Samsung Bespoke Jet beoordeling!

Vanwege de verhuizing van een eengezinswoning naar een (iets kleiner) appartement was ik bezig met mogelijkheden voor ruimtebesparing. De oude Philips zakloze stofzuiger was wel erg groot, en die wilde ik vervangen voor een kleinere stofzuiger. Eentje die kleiner is, minder ruimte in beslag neemt en die je er snel even bij kunt pakken. Na wat specs en beoordelingen kijken is het geworden de Samsung Bespoke Jet! Om precies te zijn: Samsung Bespoke Jet – VS20A95843W – Steelstofzuiger Misty White.

Is deze Samsung nog steeds de beste koop in mei 2024? Om maar meteen met de deur in huis te vallen, hij overtreft alle verwachtingen!!

Samsung steelstofzuiger
Samsung Bespoke Jet

Samsung Bespoke Jet Steelstofzuiger Misty White

Waarom een steelstofzuiger?

Ik was niet direct op zoek naar een steelstofzuiger, maar dit model kreeg de beste beoordelingen als het gaat om de werking, gebruiksgemak en het compacte formaat. Een steelstofzuiger dus; handig en compact. En nu op zoek naar de beste op dit gebied. De Samsung Bespoke Jet is vrij nieuw en wordt in Nederland aangeboden vanaf juni 2023. De beoordelingen logen er niet om en hij krijgt 4.8 uit 5 sterren. Dat is de beste beoordeling van alle steelstofzuigers!

Samsung Bespoke Jet Steelstofzuiger Misty White in de handige all-in-one Clean Station

Merken zoals Makita, Dyson en AEG krijgen ook goede beoordelingen, maar deze hebben minder features en/of zijn veel duurder. Dan zijn er nog wat onbekende merken steelstofzuigers te vinden zoals Primo, Greenote en merkloze modellen. Goedkoper, maar hier zie je dat er wordt beknibbeld op batterijduur, garantie, accessoires etc.

Onze keuze: Samsung Bespoke Jet Misty White

Na veel speuren en reviews kijken is het dus de Samsung Bespoke Jet Misty White geworden. Wat een topper! Je kunt er elke soort vloer mee zuigen, maar ook een combinatie van harde vloer en tapijt is geen probleem. En, hij is zakloos!

Er zitten verschillende opzetstukken bij, ook voor hondenharen op de bank (Pet Tool) en je kunt de steel zelfs knikken om onder de bank en op kasten te zuigen.

Daarnaast heeft hij een super handige standaard. Deze wordt de all in one clean station genoemd. Hierin zit een stofzuigerzak waardoor je met 1 druk op de knop de stofzuiger volledig leeg trekt!

Samsung Bespoke Jet - VS20A95843W - Steelstofzuiger Misty White opzetstukken

Samsung Bespoke Jet kopen, of zijn er betere stofzuigers?

Ik heb deze steelstofzuiger inmiddels enkele weken in gebruik, en ik kan hem van harte aanbevelen. Natuurlijk zijn er erg veel modellen met hun eigen voor- en nadelen, maar een betere prijs- kwaliteitverhouding heb ik niet kunnen vinden.

Er zijn diverse Samsung Bespoke modellen verkrijgbaar. De ene heeft wat meer of andere accessoires dan de andere. Voor ons is de Misty White ideaal gebleken, ook vanwege de “Pet tool” en de mogelijkheid om in 1 keer de PVC vloer, het bankstel én het tapijt in de woonkamer te zuigen met hetzelfde mondstuk. We hebben hem dan ook direct gekocht bij Bol.com (hier de laagste prijs).

 • Krachtige, max 210 watt zuigkracht (4 standen)
 • Lichtgewicht, intuïtieve bediening en zeer wendbaar
 • Ziet er prachtig uit
 • Neemt weinig ruimte in beslag
 • Is relatief stil tijdens het stofzuigen, 86 db op de hoogste stand
 • Hepa luchtfilter
 • Zakloos
 • Veel nuttige accessoires
 • Voor harde en zachte vloeren
 • Geen onhandig snoer tijdens het zuigen
 • Stofzuigen wordt weer leuk

 • Aparte stofzuigerzakken kopen voor in het cleaning station
 • Geen universele of compatible stofzuigerzakken verkrijgbaar
 • Stofzuiger legen vrij luidruchtig
 • Accu snel leeg in de hoogste stand
 • Kan geen water opzuigen
 • Het model Misty White heeft geen dweil mogelijkheid

Tip!

Leeg je de stofzuiger met behulp van de all-in-one Clean Station, zorg er dan voor dat je de klep weer sluit. Dit is iets wat je gemakkelijk kunt vergeten, waardoor je bij de volgende zuigbeurt het opgezogen stof zo weer door je huis blaast :P.

Samsung Bespoke Jet beoordeling

En zo ziet de binnenkant met stofzuigerzak er uit van de all-in-one Clean Station

Samsung Bespoke Jet beoordeling

Tot slot

Koop je de Samsung Bespoke Jet dan wens ik je alvast veel plezier, krijg je echt geen spijt van. De laatste stofzuiger die ik kocht is alweer van 15 jaar geleden, en de techniek is ook in het geval van stofzuigers gigantisch verbeterd. Deze Samsung is daar een prachtig voorbeeld van!

Mocht je vragen hebben stel ze dan gerust hieronder!

Plaats een reactie